Post by branalecpresteo on Mar 5, 2022 12:47:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Mystery: Lost Island ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Mystery: Lost Island IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi kvare sve ▞▞▞
▞▞▞ Merge Mystery: Lost Island 2022 version ▞▞▞
nevjerojatno
Dakle, osjećam se super zbog novih ažuriranja. Jedna od mojih najdražih igara i sretan sam što mogu reći da me najnovija verzija izmamila osmijehom.
Zaista uživam u ovoj sjajnoj igri
Merge Mystery: Lost Island פאזל euw
Ovo je zabavna igra za igranje
Odjednom sam izgubio napredovanje za trenutnu lokaciju. Razina i potraga su netaknuti.
Što moraš učiniti
Sviđa mi se ova igra, ali zašto je došlo vrijeme za prelazak na sljedeće poglavlje? Zašto ga ne učiniti mnogo kraćim nego što to učinite. Pa sam ga deinstalirao jer je potrebno puno vremena za prelazak na sljedeće poglavlje.
Dobro i izaziva ovisnost od samog početka.
Sjajna igra za igranje, ali se sama od sebe prekida i ne mogu paziti na ovu divnu igru, koju volim. Koliko kupiti cijelu ovu igru
To me jako uzima, ali mislim da stižem
Prilično dobro za sada.
Opuštanje
Vau kako je zabavno... Samo bih volio da možemo ući u mjesta na kojima radimo
Dobro jutro
Igra je dobra, ali ne mogu dobiti mjerne alate i završiti razinu jer nemam radni stol za mjerne alate i ne mogu raditi ništa drugo u igri dok ne završim razinu
Merge Mystery: Lost Island புதிர் iuag
Puno zabave
Volim to
Zabavna igra
Zabava se ne može prestati igrati
Počelo je super, sada se ništa ne spaja. Isključio sam tablet, ali još uvijek ne radi ništa
Nevjerojatna igra samo tako nastavi
Merge Mystery: Lost Island புதிர் iuag
Priča vam donosi samo problem. Igre samo zaustavljaju n zatvaraju aplikaciju
Izvrsna igra
Vrlo lijepa igra spajanja, ali ne razumijem simbole. Što znači kružna strelica?
Volim ovu igru. Ova igra vam daje dobar osjećaj za avanturu.
Zabava
Zabava.
Mislim da imate ispravke grešaka i igru zapisivanja
Volite igru
Nalazim se u epizodi 2, poglavlje 7 i ne mogu shvatiti kako dovršiti Lucky Catch, ne znam koji predmet stvara stavke "Skrivena blaga" 😕
Predugo je potrebno za učitavanje, a također i za kupnju predmeta za igru i za mnoge dodatke.
Nadam se da niste poput ostalih programera i samo izbrišite negativne povratne informacije. Pokušao sam 50 puta da se ovo ujednači, dođe do 49% i onda se prisilno zatvori. Volio bih igrati ovu igru ali se jednostavno ne učitava. A ovo je novi tablet i imam brzi internet tako da problem nije na mojoj strani.
😍
Sviđa mi se ova igra
Ne volim vidjeti da ne vidim toliko puta ovo ne financira zašto👎👎👎👎 ova igra je tako hrabra
Sviđa mi se igra, ali za podizanje razine treba zauvijek
Dipikabehera
Energija završava vrlo brzo... Moram dugo čekati da spojim proizvode i dok dobijem energiju.. Stavka propada... Tada postaje dosadno. Tu bi mogli biti i drugi izvori energije.
Igra je također jako zabavna i izazovna. Linija priče je vrlo zabavna. Razine su malo spore za učitavanje, ali igra radi glatko.
Escape Masters Arked hlwz
Ne cijenim što me iskorištavaju. Cijena kupovine je 11,99 CAD, što je kanadsko. Kada se pojavi prozor za kupnju cijena nije 13,99 CAD. Najveći mogući porez je ukupno 13,43, a ne 13,99.
Volite .nastavite tako
Pokušao sam igrati već nekoliko tjedana. Napravio sam ponovno podizanje gotovine, uključiti i isključiti. Sve stvari koje kažete će to popraviti, ali ništa ne radi. Ne mogu ni proći pored svjetionika. Jednom je zapalio, a zatim se srušio i ne učitava se. Deinstaliram. Iako mi se ovaj jako sviđa, ali sve je u igri.
Sviđa mi se igra, pogotovo sada kada znam za Amfore. Hvala vam. Da, jesam, hvala
Treba više prostora
Merge Mystery: Lost Island פאזל euw
Sjajno 👍
Totalno jebeno smeće dovelo je do potpunog zamrzavanja telefona. Morao sam izvaditi bateriju da bi se ponovno pokrenuo. NEMOJTE PREUZIMATI OVO IMA OZBILJAN VIRUS U KODIRANJU ***NE PREUZIMAJ***
Pravo je!