Post by branalecpresteo on Mar 5, 2022 12:50:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The God of High School ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The God of High School IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķējiet dārgakmeņus ▞▞▞
▞▞▞ The God of High School 2022 version ▞▞▞
Laba spēle, taču jums vajadzētu novērst pieteikšanās avārijas problēmu.
Es pat nevaru spēlēt spēli. Sākumā viss bija labi, tad es mēģināju izveidot kontu, izmantojot e-pastu. Spēle man saka, ka es nevaru pieteikties vairāk kā vienu reizi dienā ar vienu ierīci. Tam nav jēgas. Man ir noņemts pavisam jauns konts, un es nevaru tam piekļūt.
Hei, lieliska atjaunināšanas ideja: klana krātuve, lai cilvēki varētu iegūt spēlētājus vai uzlabot
Ne tikai fanu servisa spēle, tā patiesībā nav slikta! Pievienojiet arī japāņu balss pakotni un esiet piesardzīgs ar tulkojumu
UI ir slikts, nav spēles vai taktikas, pārāk daudz pakešu, lai VIP to nepārprotami p2w ar VIP ranga atlīdzību katru nedēļu
Antistress - relaxation toys Mõistatusmängud gkw
Turpina avarēt virsraksta ekrānā... nevar tajā iekļūt, lai spēlētu īsto spēli
Šī ir labākā God of Highschool spēle. Vienīgā problēma, kas man ir, ir tā, ka man tas vienkārši avarē, bet joprojām saņem 5 zvaigžņu atzīmi. Rediģēt: šī ir vienīgā spēle, kas parāda, ka slaidos ir lietotāja interfeiss, btw, ja, piesakoties, nospiežat ekrānu, tas kaut ko parāda. vajadzētu ļaut mums apskatīties tālāko pieteikšanās atlīdzību, jo es tikko vakar iztērēju visas ēdienreizes biļetes, un tagad ir rakstīts, ka man ir jāiegādājas mājdzīvnieks un man ir palikuši tikai 20
tā kopumā ir laba spēle! sākumā tas bija mazliet mulsinoši, bet es sapratu.
Mēh
LIETOTNE MAN NEĻAUJ SPĒLĒT. TAS SPĒKU AIZVĒRTIES. PILNĪGI BOTCH LIETOTNES UZLAIDE. (Es dodu jums otru iespēju atjaunināt šo lietotni, iespējams, līdz tam laikam sniedzu labāku novērtējumu.)
The God of High School ஆக்ஷன் rvyb
Pārsteidzoši, tikko sākusies un nav nekādu problēmu, un es izlasīju tīmekļa filmu, tāpēc šī spēle ir atsvaidzinoša
Tas sākas labi, man patīk. Man patīk ANIMĀCIJA dažas ainas. Turpini
Jautra spēle, noteikti labāka tagad, kad ir novērstas dažas kļūdas. Būtu lieliski, ja pēc vairāku misiju veikšanas padarītu spirta akmeņus pieejamāku. Turpiniet strādāt
Šī spēle ir pārsteidzoša, man patīk animācijas, kaujas stils man atgādina viengabala dārgumu kruīzu, kurā jūs iegūstat daudz spēcīgu varoņu
ļoti patīk šī spēle, tā nav pārāk grūta un arī nav viegla, man ļoti patīk, kā stāstā jūs varat atkal un atkal sagriezt cīņas, kas patiešām palīdz uzlabot varoņu līmeni un iegūt dārgakmeņus, spēle darbojas nevainojami un man nepietrūkst lietu lai to izdarītu, man nekad nav garlaicīgi, spēlējot lielos īkšķus 👍
Šī spēle ir lieliska, lai pavadītu vairākas stundas. Šīm spēlēm ir diezgan foršs skaņu celiņš, un tā lielākoties ir jautra. Tās vadības ierīces ir diezgan viegli un forši lietojamas. Vienīgā sūdzība, kas man ir, ir stāsts. Stāsta, kas man šķiet, trūkst. Tajā ir arī daudz gramatikas un pareizrakstības kļūdu. Izņemot to, ka neskaitot pāris stundu pavadīšanu, jautra spēle! Es ceru, ka nākotnē piešķiršu tai 5 zvaigznes!
Esmu ļoti priecīgs, ka devu šai spēlei vēl vienu iespēju. Ar nepacietību gaidu, kur šī spēle virzīsies nākotnē
Man ir jāpiešķir tai 4 zvaigznes, jo spēle ir laba. Man patīk grafika, un man patīk, kā tā iziet no tīmekļa filmas, un nevis anime, ko es redzu, lielākā daļa spēļu to nedara, bet ir arī negatīvā puse, es varu. neizmantoju savus varoņus, ko saņēmu no manas atlases pavēstes, un tas ir galvenais iemesls, kāpēc es šai spēlei piešķiru četras zvaigznes, tā laika gaitā varētu būt piecas zvaigznes.
Spēle netiktu palaista. Šis ir pirmās dienas apskats par spēli, kas šķiet tikko lokalizēta. Es pārbaudīšu spēli un drīzumā atjaunināšu savu apskatu.
Esmu atļāvis 3 nepieciešamās atļaujas, bet tas neļauj man piedalīties spēlē. Lūdzu, izlabojiet paldies
Kad es pieteicos, tiek paziņots, ka sakņošanās ir konstatēta, un programma tiek aizvērta. Atkritumi.
Kāpēc es vienkārši nevaru mainīt savu kontu, vispirms tas aizņem tikai 16 minūtes, pēc tam pagaidiet 47 minūtes, lol Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu, tas vairs nav smieklīgi. Esmu gaidījis 16 stundas, lai mainītu kontu, un tas ir pagājis vairāk nekā 16 stundas. Kauns
Nav daudz spēlētāju, bet viena no vislabāk attīstītajām spēlēm. Vajag tikai reklāmu
man ļoti patīk, kā viņi izveidoja šo spēli, tai ir tīras animācijas, man nav problēmu ar spēli, man tā ļoti patīk, tā ir laba spēle 👍
Pagaidām tā ir patiešām jautra spēle, mana vienīgā problēma ir tāda, ka man ir nelielas problēmas, mēģinot izdomāt, kā uzlabot aprīkojumu un rakstura attīstību. Es noteikti varētu izmantot palīdzību šajā jomā. Turklāt es mīlu spēle.. tagad man jāskatās anime un jālasa manga, paldies PangSky
spēle ir patiešām jautra, un tā neliek jums tērēt naudu, lai iegūtu labāku cilvēku. jūs iegūstat 30 izložu grupu, kas padara to daudz labāku, un ļausim jums iegūt goh Charachters daudz ātrāk. ES mīlu šo spēli
Man patīk šī spēle, lieliska spēle, lieliska grafika, lieliski varoņi
Spēle sasalst 8/24 izkraušanas laikā, tāpēc pēc lejupielādes tā pat nevar iekļūt spēlē.
Šī spēle ir laba, taču, manuprāt, vēl ir daudz kas jāpilnveido. Jaunākajā atjauninājumā ir jauns varonis, proti, "sešinieks: dubultais pūķis".Bet jaunā varoņa izsaukumā ir "pūķa slepkava O", kas nav jauns varonis. Ja šī ir kļūda, lūdzu, izlabojiet to pēc iespējas ātrāk. Un nākotnē, lūdzu, nodrošiniet iespēju mainīt kontus, kā arī nodrošiniet ainavas režīma opcijas, lai nodrošinātu labāku spēles pieredzi.
Spēle ir diezgan garlaicīga un vienkārša.
imma likt 4 zvaigznes pirmajā vietā
Spēle avarē, pat nevar atvērt
Spēles ir labas, ja vien var tikt garām ļoti sliktam tekstam angļu valodā. Angļu valoda ir ļoti slikta un tik daudz drukas kļūdu pat pašā ievadā. Lūdzu, izlabojiet drukas kļūdas un bojātu angļu valodu, un piešķiriet tai 5*
Viss mans konts tika izdzēsts bez iemesla, un es spēlēju šo spēli kopš tās iznākšanas
Tā labi ig
tas ir jautri, bet es varu atrast savu failu
Spēle nesāksies
Jautra spēle .
Diezgan interesanta spēle 🤔
Spēles nav sliktas pirmajam izlaidumam. Es nekad neesmu pabeidzis anime, bet tas man liek atgriezties un to noskatīties.Grafika ir jauka
Man neļāva pierakstīties, es mēģināju atkārtoti reģistrēt savu acc, bet jūs varat pieteikties tajā pašā ierīcē tikai vienu reizi, kad tas tiek atiestatīts pusnaktī, es gaidīju līdz pusnaktij, lai pierakstītos, un radās kļūda, tāpēc es aizvēru lietotni un gaidīju. atiestatiet taimeri
Man patīk, ka spēle līdz šim ir spēlēta 80 minūtes, taču joprojām rodas savienojuma problēmas, ja to var labot, es mainītu savu 4 uz 5 zvaigznītēm — rediģēt, tas ir labots, paldies par labojumu, Nikola 🙏🏽