Post by branalecpresteo on Mar 5, 2022 13:09:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju münte ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Turtles: Legends 2022 version ▞▞▞
Ausalt öeldes mulle sellised mängud ei meeldi, aga see meeldib mulle. Üks parimaid mänge maailmas
Väga hea
Võitlusnupud ei ole sünkroonis. Parema nupu valimiseks pean valima vasakpoolse nupu.
Väga hästi tehtud mäng peaksid hakkama I värskendama
Ma annaksin rohkem tähti, kui need fikseeriksid pideva jõu sulgemise. peaaegu iga kord, kui ma mängin vs mäng hangub. ka poes on kõik meeletult ülehinnatud.
Vajab iga kord lisaandmeid
Üldiselt üks parimaid mängukogemusi, mis mul kunagi olnud on. Mäng töötab kenasti ja sujuvalt, see on lihtsalt veatu, kui see töötab minu Android 10 nutitelefonis. Seni pole mul selle rakendusega probleeme. Mulle meeldib see üks mu lemmikmänge, jätkake samas vaimus!!
Suurepärane mäng, aga asi, mida ma vihkan, on see, et harta ja mutageeni saamine võtab igaviku ja energia peab kaua ootama ning ka see uus värskendus ei ole tore, ma tahan rooli tagasi
Tundus suurepärane mäng, kuid Samsungi telefoniga olin nagu ülejäänud kasutajad ega saanud mängida. Nuppude paigutus oli välja lülitatud ja üks koht peab puudutama seadeid, mis olid minu ekraanil kaugel vasakul, see ei töötaks.
Soovin, et saaksin mängida, olen tohutu tmnt-fänn, kuid mäng ei laadita pärast alguskuva, kuvatakse pidevalt teade "Proovi uuesti, varade allalaadimisel ilmnes viga, kontrollige oma Interneti-ühendust" ja olen proovinud mõlemat WiFi-ga ühendatud ja ilma ühendatud wifiga ja tundub, et see ikka ei tööta, palun parandage
Mängud olid head, kuid mul oli hiljuti probleem, kui ta ütles, et on vaja asju alla laadida, see ütles, et laaditakse uuesti viga ja katusel olev minimängu ekraan väreles põhiekraanil ja see ütles pidevalt, et viga ja riince ja korda palun paranda see palun see on tõesti hea mäng
Ma ütlen ausalt, et enamus selle mänguga seotud probleemidest on seotud rahaga, kui kulutaksid meeletu summa 60 dollarit, see tõenäoliselt ei muudaks suurt midagi. Teine probleem on see, et taseme tõstmine on meeletult raske, kui sulle meeldib praegu 40. Oletame, et olete juhuslik ja te ei kuluta raha, taseme tõstmiseks kulub meeletult palju aega igapäevased väljakutsed oleks nagu terve kuu enne taseme tõstmist, teine probleem on see, kui vähe on pärast mängu läbimist teha sa võid lihtsalt loobuda
Kujutlusvõimetu kloon on halvasti tehtud. Cartoony graafika on lahe. Mänginud palju neid mänge ja see pole ilmselt kõige hullem. Küll aga piisavalt lähedal. Ei näe isegi kättesaamatute tegelaste võimeid, et näha, kas tasub neid avada... mis võtab palju aega. Parem kulutage aega teise töö leidmisele, et säästa aega, kui kellelgi hakkab oma PS5-ga igav.
Saw Machine.io آرکیڈ ulss
Ma armastan seda mängu, graafikat ja tegelasi väga, ainus asi, mis selle veelgi paremaks muudaks, on see, kui lisate rohkem tegelasi, st filmipurustajat, muudate filmist Karia mängitavaks tegelaseks ja Shredder (ilma tema soomuse ja maskita) üldiselt, suurepärane mäng ja Ma olen sõltuvuses.
See mäng on õhtusöök, see on väga tore
Siin pole kurjategijaid ja kangelasi harjatud, see on suurepärane viis kõigi TMNT kohtumiste õppimiseks.
Kas saate lisada rohkem tegelasi? See mäng on tõesti hea ja saate lisada rohkem vaenlasi, tegelasi ja palju muud.Peate seda mängu värskendama, kuna see on olnud viivitusega, on esinenud krahhe, on olnud nagu isegi teid missioonilt välja loginud, mida peate tegema, ja kas saate selle lihtsaks teha, kas saate lisada veel mõned paketid, näiteks heade meeste ja pahade meeste pakid ja Swift pakkides klassikalisi pakke asju
See ei tööta minu jaoks nii palju, et see tõrkub alati ja see on alati kuri
tundub lõbus mäng, kuid piiripealne pixle 3 xl mängimatu. Nuppude kalibreerimine on välja lülitatud. kõige jaoks tuleb vajutada vasakule, mis tähendab, et seadete nupu vajutamine on peaaegu võimatu. andke mulle teada, kui see parandatakse ja ma tahaksin rohkem mängida
See mäng on mind paar korda rakendusest välja visanud, kui lähen pvp-matše tegema.
Mäng on halb, ma vihkan seda oh, mu salvestusruum on täis IDC KUI SEE ON MA TAHAN MÄNGIDA GOSH DANG MÄNGU HOLY SHOOT JA SEE ON KÕIK, mis mulle meeldib, mitte enam hüvasti
See on tõesti hea, ma lihtsalt soovin, et saaksite 20. tasemest kõrgemale 2 ja 1 tärni ning soovin ka, et inimeste leidmine oleks lihtsam. Üldiselt ralli hea mäng ja kui sulle meeldib tmnt, mängi seda mängu.
Suurepärane rakendus, armastan seda mängu. Ainus, mida ma palun, on, et teie meeskond vaataks turniirirežiimis tegelaste valikut, seal jookseb see mõnikord isegi matši ajal palju kokku, mis paneb kasutaja automaatselt kaotama.
See pole halb, kuid see pole ka nii hea. See laadib alati pikka aega ja see ei reageeri alati Ma ei saa mängida isegi 5 minutit. Palun parandage see
Lahe
Mul oli see mäng varem, siis kustutasin selle ja jõudsin mängus kaugele. Nüüd laadisin selle uuesti alla ja alustan otsast peale, kuna seal on kirjas, et logi sisse Facebookiga või alusta uuesti ja mul pole Facebooki, seega on ainus võimalus otsast alustada. Google'iga uuesti sisselogimiseks peavad nad lisama funktsiooni. Arvasin, et mu mänguandmed salvestavad, kuid see ei õnnestunud ja ma ei taha algusest alustada. Nii et ma lihtsalt ei kavatse seda mängu mängida. PALUN PARANDAGE SEE.
See mäng meeldib mulle nii väga, et kasvasin koos 2012. aasta saatega Ma armastasin seda ja alustasin ka 80ndate etendusega tmnt.
Hea mäng, kui teile meeldib pöördepõhine stiil, nagu Strike Force jne. Minu ainus probleem on kasutajaliides, mis ei sobi ekraanile. Ma kasutan OPPO A5 2020 ja paljusid elemente, mis muudavad teatud nuppude vajutamise konkreetsetel liidestel võimatuks, näiteks tähemärgi uuendamise ekraanil.
Miks see mäng nii halb on Alguses pidin igavesti bossi lahingut mängima ja kui lava puhtaks sain, eemaldati mind mängust ja pidin kogu matši uuesti alustama, see mäng on väga 👎👎
Mulle meeldib mäng, kuid ma olen väsinud sellest, et pean kogu aeg alla laadima iga kord, kui ma mängu üles laadin ja allalaadimise lõpus on alati viga
See mäng on hea, kuid tüütu, kui see alla laaditakse nagu 2 tundi, kuna see ütleb, et allalaadimine on täiendav, nii et ma tõesti tahaksin, et sellel mängul oleks värskendus, nii et allalaadimine ei võtaks nii palju aega.
Äge
Sama igav mobiilimäng ninjakilpkonnanahkadega. Need annavad teile täpselt nii palju, et jõuaksite kiiresti 10. tasemele, seejärel jahvatab see, kui te oma rahakotti ei ava.
Mäng näeb välja järgmisele tasemele. Tegelaste kollektsioon on astronoomiline. Räägime menüü juhtelementidest... Olen nii põnevil, et hakkan selle läikiva ja sädeleva TMNT ninakommi sisse kiskuma, kuid tahtlikult või kogemata on menüüs navigeerimine väga tõrgeteta ja mitte eriti tundlik. Ma tean, et see saab selgeks, ma loodan. Kuid seni, kuni see seda ei tee, hoiab see niigi keskmisest parema mängu täieliku potentsiaali realiseerimast.
Hea mäng heade tegelaste ja graafikaga, kuid olge valmis kogu mängu jooksul kõvasti lihvima ja see hõlmab kõiki igapäevaseid ülesandeid ja sündmusi. Kahju, et kuskil on nauditav mäng.
See pole eriti lõbus, kui alustate kahe tegelasega, siis võitlete lahti, siis saate selle kassinaise, millel on ainult üks jõud ja ma ostsin mängupääsme ja tahtsin oma 9,99 tagasi saada, kuid seal öeldi, et tagasimaksed ei sobi . Siis läksid mu tegelased nii, et ma sain põhimõtteliselt mängu mängida. MITTE. SAADA. SEE MÄNG